El Campus d’Ontinyent cobreix el 100% de les places de les seues titulacions universitàries

0
2288
Edifici de la Universitat a Ontinyent

Els estudis d’Ontinyent acumulen 1.395 alumnes en llista d’espera, destacant Infermeria que manté en espera a 816 aspirants

Óscar Borrell destaca que els resultats ratifiquen l’encert en l’aposta per les titulacions que s’ofereixen al Campus

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions per al curs 2018/2019 (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant 1395 estudiants en llista d’espera.

D’aquesta manera, la demanda global a les quatre titulacions (1618 persones) és 7’25 voltes superior a l’oferta de nous alumnes per al proper curs, de 223 places (60 d’Infermeria; 60 d’Administració i Direcció d’Empreses; 52 de Mestre d’Educació Infantil i 51 de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). Destaca especialment que a Infermeria, que s’ofereix per segona volta a la ciutat, la demanda ha tornat a estar la més elevada al Campus (816 persones), requerint-se una nota de tall de 10’754 per accedir a les places ofertades.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha destacat que estos resultats “ratifiquen que l’aposta feta per oferir les titulacions amb les quals comptem va estar tot un encert, i ens animen a seguir treballant des de la Fundació i els seus patrons per seguir creixent com a espai de referència formativa. El treball conjunt d’Ajuntament, Universitat i Caixa Ontinyent als últims anys no sols ha servit per duplicar les titulacions i crear el nou edifici del Campus, sinó per ser ja un referent universitari en les Comarques Centrals”, manifestava.

El regidor recordava que a l’impuls a les noves titulacions, la construcció del nou Edifici Universitari i remodelacions d’equipaments esportius s’ha d’afegir el treball de la Fundació Campus Ontinyent en iniciatives com ‘Unisocietat’, ‘Ociversitari’, escola d’estiu ‘Campus Ontinyent’, la Universitat d’Hivern, la Setmana Pedagògica o la càtedra universitària d’Innovació Territorial, entre d’altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí