El Campus d’Ontinyent cobreix el 100% de les places liderades pel debut del títol d’Infermeria

0
951
Aulari nou del Campus Universitari d'Ontinyent

El Campus ontinyentí cobreix el 100% de places de les seues quatre titulacions i acumula 1.293 estudiants en llista d’espera dels que 687 són d’Infermeria

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions per al curs 2017/2018 (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant 1.293 estudiants en llista d’espera.

D’aquesta manera, la demanda global a les quatre titulacions (1.536 persones) és 6’32 voltes superior a l’oferta de nous alumnes per al proper curs, de 243 places (79 d’Administració i Direcció d’Empreses; 58 de Mestre d’Educació Infantil; 55 de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i 51 d’Infermeria). Destaca especialment que a Infermeria, que s’ofereix per primera volta a la ciutat, la demanda ha estat la més elevada al Campus (737 persones), requerint-se una nota de tall de 10’588 per accedir a les places ofertades.

El President de la Fundació Campus Ontinyent i Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, ha valorat com a “magnífics” estos resultats, “que demostren que l’aposta per Infermeria ha estat un encert i el treball conjunt d’Ajuntament, Universitat i Caixa Ontinyent per consolidar Ontinyent com a ciutat universitària segueix en la direcció correcta”, un treball que recordava que “ha servit en sols 5 anys per duplicar les titulacions i crear el nou edifici del Campus, quan al període anterior havia estat en perill fins i tot la continuïtat de la universitat a Ontinyent. No ens enganyàvem en parlar del potencial universitari de la ciutat i estes xifres de matriculació ho tornen a demostrar”, manifestava.

Jorge Rodríguez afegia que les xifres de rècord assolides en la demanda de matrícula per al proper curs al Campus ontinyentí “ens animen a seguir treballant des de la Fundació i els seus patrons per seguir creixent com a espai de referència en la formació d’alt nivell a les nostres comarques” , concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here