El Camp de Morvedre obri la seua ‘Film Office’ per oferir la comarca com a plató per a rodatges


0
1187
Els representants del Pla de Dinamització Turística s'han reunit a Sagunt

Sagunt acull la primera taula de treball després del primer any de la posada en marxa del Pla de Dinamització i Governança Turística

Sagunt ha acollit la primera taula de treball organitzada pel Patronat de Turisme a Sagunt per al seguiment dels Plans de dinamització i governança turística en el territori valencià promoguts per l’Agència València del Turisme, les diputacions i les mancomunitats i agrupacions de municipis de la Comunitat Valenciana.

Entre les accions impulsades per aconseguir nous productes turístics s’ha destacat la nova Film Office de Morvedre, creada durant aquest exercici amb una inversió de 16.453 euros, que servirà per promoure les localitats de la comarca per al rodatge tant de pel·lícules com d’anuncis publicitaris.

Alcaldes i representants dels municipis adscrits al programa específic de Camp de Morvedre han exposat les seues experiències i opinions en el primer any del Pla, engegat amb l’objectiu de “optimitzar i maximitzar la inversió pública en benefici de la competitivitat turística del territori valencià”, segons explica Pilar Moncho, diputada de Turisme que també ha participat en la trobada.

Sobre el Pla de Dinamització de Camp de Morvedre, la diputada de Turisme ha assegurat als participants en la trobada que “sou un exemple del que s’ha de fer quan no hi ha mancomunitat, esteu en aquest projecte il·lusionant perquè voleu estar. No heu de sentir-vos acomplexats perquè teniu moltes coses al vostre favor”.

En la taula de treball s’han escoltat les veus d’Alfara d’Algímia, Algar de Palància, Algímia d’Alfara, Benifarió dels Valls, Canet d’en Berenguer, Estivella, Faura, Petrés, Sagunt, Quartell, Torres-Torres i Albalat dels Tarongers.

Els ajuntaments representats en la reunió asseguren que “mai” havien treballat amb aquesta sintonia i agraeixen que “per primera vegada, també els pobles xicotets sumen i tenim veu, és una oportunitat per a posar en valor les peculiaritats de cadascú de nosaltres”.

Camp de Morvedre ha executat la major part de les accions comarcals previstes en 2017 amb una inversió que ronda els 100.000 euros. Les accions, que beneficien a tota la comarca, han sigut en la seua majoria per a la prospecció, anàlisi i disseny de noves estratègies turístiques.

Sostenibilitat i equilibri socioterritorial

Els criteris que han inspirat les accions de 2017 són la sostenibilitat i l’equilibri socioterritorial amb propostes com el sender “La mar entre marjals” o la “Ruta de la Séquia Major-riu Palància” que ofereixen productes turístics relacionats amb el medi natural.

A més, el Pla de 2017 ha inclòs també un estudi de demanda per a establir les bases que guiaran futures accions de comercialització i comunicació amb l’objectiu de rebre més turistes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here