El Camp de Morvedre rebrà 834.000 € de Diputació amb el pla d’Inversions Financerament Sostenibles

0
1281
Les obres se centren especialment en les millores d'espais públics

Els alcaldes i alcaldesses han prioritzat actuacions en edificis i en espais molt utilitzats i transitats per la ciutadania

La Diputació de València ha destinat un total de 834.221 euros en el conjunt de municipis que constitueixen la comarca del Camp de Morvedre, la qual cosa suposa una inversió propera als 25 euros per habitant. Ho ha fet a través del pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de 2017, amb un llistat de projectes en què destaca l’aposta per arreglar i dignificar carrers, places i jardins.

L’actuació més ambiciosa es durà a terme a Canet d’en Berenguer, en la plaça Maestro Rodrigo, per un import de 75.056 euros. Amb aquesta inversió es recupera un ampli terreny per a ús veïnal, dirigit especialment als veïns i veïnes de menor edat, els qui podran córrer i aprendre jugant en un nou espai que inclou un parc infantil d’educació vial.

En matèria de reurbanització de vies públiques destaquen inversions a Gilet, Benifairó de les Valls i Faura per un import de 69.692, 60.198 i 57.694 euros, respectivament. En aquests tres municipis es rehabilitaran carrers històrics, molt necessitades d’un llavat de cara, i s’actuarà en urbanitzacions, sobre carrers en les quals s’efectuarà una pavimentació.

Amb 56.218 euros de la Diputació, Petrés durà a terme una altra rehabilitació, en aquest cas sobre un edifici municipal: la casa de l’ermità. La inversió de la corporació provincial permetrà a aquest municipi reforçar aquesta estructura, al mateix temps que Quart de les Valls, amb una quantitat que ascendeix als 54.459 euros, rehabilitarà el seu centre de convivència social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here