El camp de futbol ‘Fornàs’ de Sagunt estrenarà una nova gespa artificial la pròxima temporada

0
1267
Camp de futbol Fornàs de Sagunt

Després de 10 anys des de l’últim canvi de la gespa i el mal estat en el qual es troba, Sagunt trau a licitació un contracte per a la instal·lació

El camp de futbol de l’estadi del Fornàs estrenarà una nova gespa artificial la pròxima temporada. L’Ajuntament de Sagunt trau a licitació un contracte de subministrament i instal·lació de la gespa a causa del mal estat en que es troba. La Junta de Govern de divendres aprovà els plecs de condicions que regiran l’adjudicació del contracte i amb un pressupost de licitació màxim de 186.378 euros IVA inclós. En els pròxims dies es publicarà l’anunci oficial per a que les empreses interessades presenten les seues ofertes.

La instal·lació de la gespa artificial del camp del Fornàs ha fet deu anys. Segons s’exposa en l’informe, es va instal·lar una gespa de dubtosa qualitat, una mala instal·lació i un drenatge insuficient. Actualment cap part del terreny supera els 2 cm de farcit, i en alguns casos menys d’1 cm, per la qual cosa es pot considerar que el camp no és apte per a la pràctica esportiva intensiva. En l’estat en el qual es troba no superaria l’absorció del xoc que garantisca la seguretat del jugador i podria provocar lesions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here