Caixa Popular adelanta al 3 de junio el pago de la prestación por desempleo a sus clientes

0
504

Com va fer en maig, Caixa Popular avançarà a tots els seus clients el pagament de les prestacions per desocupació el dia 3 de juny, amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària sobre els col·lectius més vulnerables.

L’ingrés dels fons es realitzarà de manera automàtica el 3 de juny i no serà necessari que els clients de l’entitat financera valenciana, amb dret a la prestació i que van cobrar l’atur el mes passat, realitzen cap petició o tràmit. Per als nous beneficiaris, el cobrament de la prestació es realitzarà a mesura que les autoritats remeten la informació necessària per al pagament a Caixa Popular.

Caixa Popular ofereix així la seua total cooperació amb les autoritats per a alleujar els efectes econòmics de la greu situació provocada pel coronavirus i reafirma el seu compromís d’aportar mesures de suport a les persones afectades per l’aturada de l’activitat i que es troben en situació de vulnerabilitat.

 

On toca estar

La cooperativa de crèdit va fer públic, dins de la seua iniciativa «On Toca Estar», el seu pla per a ajudar a mitigar els efectes de la crisi en l’economia valenciana provocada pel COVID-19. El pla d’ajudes es conforma, entre altres mesures, per una sèrie de línies de finançament en condicions avantatjoses per a empreses, comerços, autònoms i particulars.

A més, els clients de Caixa Popular no han d’introduir el PIN en les compres inferiors a 50 euros que es realitzen amb el contactless de la targeta o dels dispositius mòbils a través de Ruralvía Pay, Apple Pay, Google Pay o Samsung Pay, evitant així el contacte i la possibilitat de contagi de la Covid-19.

Caixa Popular recomana reduir l’ús de diners en efectiu i evitar els desplaçaments innecessaris a les oficines. Els clients poden realitzar les seues gestions a través de Ruralvía, la banca digital de l’entitat, que permet operar les 24 hores del dia amb absoluta seguretat i normalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here