Caixa Ontinyent triplica el finançament al sector productiu en el primer quadrimestre i preveu duplicar-lo les pròximes setmanes

0
430
Seu central de Caixa Ontinyent.

En el primer quadrimestre s’han destinat més de 20 milions d’euros a inversions, que és el triple del mateix període de l’any passat, i podria arribar als 40 milions les pròximes setmanes

En el primer quadrimestre de l’any el finançament de Caixa Ontinyent als sectors productius de les comarques centrals s’ha multiplicat per tres respecte al mateix període de 2019, situant-se en 15 milions d’euros, que passen a 20 milions d’euros si es comptabilitzen altres crèdits a clients.

Les previsions són que aquestes dades continuen a l’alça per l’elevada demanda de crèdit latent, amb gran quantitat d’operacions actualment en estudi, la qual cosa es traduiria en què aquestes xifres es dupliquen en les pròximes setmanes. Xifres rècord que evidencien tant la necessitat existent per l’aturada de la producció, però també “l’esforç de Caixa Ontinyent per alleujar la situació mitigant en la mesura del possible les conseqüències econòmiques d’aquesta crisi de la COVID-19”.

A més dels crèdits amb aval de l’ICO, la demanda del qual cobreix ja les quantitats assignades per aquest organisme a Caixa Ontinyent, l’Entitat ofereix crèdits personalitzats, estudiats cas a cas, amb l’objectiu d’oferir a cada família, autònom, pime o institució pública, la millor solució segons la seua situació i necessitats.

Quant a la línia ICO, en les últimes setmanes s’han concedit 71 operacions per 7 milions d’euros, i s’estan tramitant altres 121 operacions per altres 9 milions d’euros.

Caixa Ontinyent destaca que amb la seua tasca compelix un doble objectiu: contribueix al fet que les famílies, autònoms i empreses disposen d’eines per a poder afrontar la situació i col·labora, al mateix temps, en el manteniment i impuls del teixit productiu de la seua zona d’actuació, les comarques centrals valencianes, “caracteritzada per un teixit empresarial emprenedor, innovador i internacional”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here