Caixa Ontinyent implanta el seu segon pla d’igualtat

0
1428
Seu central de Caixa Ontinyent.

Comprén aspectes com el procés de selecció, la promoció, ocupació de llocs de responsabilitat, formació, retribució, llenguatge, conciliació i corresponsabilitat

Caixa Ontinyent es troba immersa en la implantació del seu segon pla d’igualtat, una iniciativa que afirmen «ratifica el seu compromís per a una equitat real en l’empresa, i que confirma i recorda ara, coincidint amb la celebració del Dia de la Dona Treballadora».

El treball recull la seua implicació en diferents àmbits, i comprén aspectes com el procés de selecció, la promoció, ocupació de llocs de responsabilitat, formació, retribució, llenguatge, conciliació i corresponsabilitat.

Es tracta del segon pla d’igualtat de l’entitat, registrat en els organismes oficials al desembre de 2021, i que suposa una actualització del primer pla establit en 2020. Cal destacar que l’entitat ha sigut una de les pioneres en l’elaboració d’aquestes mesures.

En els últims anys, Caixa Ontinyent ha anat incorporant pautes de prevenció, alertes i actuacions per a evitar qualsevol situació de discriminació. Una actuació que ha permés un punt de partida molt positiu per al desenvolupament d’aquests plans, més amplis, adaptats a les circumstàncies actuals i que, a més, han comptat amb la participació de la plantilla per a conéixer les seues inquietuds i poder adoptar mesures ad hoc.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí