Caixa Ontinyent ressalta la seua «bona solvència» per arontar 2010 amb «confiança»

0
777
Caixa Ontinyent
La caixa ha reiterat que no aposta per la fusió amb altres entitats

El president de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano, ha destacat hui la «bona situació de solvència» de l’entitat, així com «la unanimitat dels seus òrgans de govern, directius i personal pel que fa a la confiança per afrontar el futur». En la seua intervenció Soriano ha reconegut que eixe futur «exigirà més esforços, més imaginació i més sacrificis«, encara que va destacar que esta caixa està «preparada» i ho afronta amb «optimisme«.

En concret per 2010 ha vaticinat que «s’estabilitze o baixe un poc» el volum de negoci, que augmente la morositat com a conseqüència dels problemes econòmics i de l’atur, i que el compte de resultats es mantinga en nivells que «permeten cobrir la morositat, dotar les reserves i desenvolupar l’obra social prevista».

A més a més, en relació a una possible fusió amb altres caixes valencianes, fonts de l’entitat han precisat que el president ha reiterat que la postura segueix sent la mateixa que es va adoptar en l’assemblea general de Caixa Ontinyent celebrada el passat 27 de novembre. En eixa ocasió Soriano va explicar que s’havia ratificat per unanimitat mantenir la seua pròpia planificació estratègica, sense sumar-se a cap procés de concentració o fusió amb altres entitats financeres.

Pel que fa a 2009 Caixa Ontinyent ha augmentat un 6% els beneficis de negoci en relació a l’any anterior, ja que la xifra assolirà els 11 milions d’euros. No obstant, la meitat d’esta quantitat es destinarà a cobrir la morositat i un altre milió d’euros serà per impostos. Pel que fa als beneficis finals estos seran de 4,5 milions d’euros, que és un 16% inferior a l’obtingut en 2008. A més a més al llarg de l’any passat la caixa d’estalvi va augmentar un 1% el volum de negoci, va incrementar un 3% els recursos captats i va baixar un 2% les seues inversions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí