Caixa Ontinyent ofereix ajornaments de fins a 12 mesos en el pagament de préstecs dels seus clients afectats per la crisi del coronavirus

0
1783
Seu central de Caixa Ontinyent.

Es podran ajornar 6 mesos els préstecs personals i 12 les hipoteques, i els clients només pagarien els interessos

Caixa Ontinyent ofereix ajornar el pagament de préstecs als clients que s’hagen vist afectats per la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus, com a complement a la moratòria disposada pel Govern d’Espanya.

Concretament, es tracta d’un ajornament de fins a dotze mesos en l’amortització del capital dels préstecs hipotecaris sobre primer habitatge, i de fins a sis mesos en els préstecs personals vinculats a consum, que han d’afrontar persones que s’estan veient econòmicament afectats per la situació. L’entitat financera assenyala així als afectats com els que han patit una disminució substancial dels seus ingressos per passar a situació de desocupació, estar afectats per un expedient de regulació temporal d’ocupació, o que afronten un cessament o reducció important de la seua activitat econòmica per la situació generada per la COVID-19.

D’aquesta manera i durant aqueixos 6 o 12 mesos, segons la mena de préstec, els clients que el sol·liciten només pagarien els interessos, la qual cosa reduiria considerablement la quota que venien pagant fins a aquest moment.

Es tracta d’una iniciativa a nivell sectorial, a la qual s’adhereix Caixa Ontinyent conscient de la importància d’adoptar mesures per a pal·liar les conseqüències econòmiques sobre les famílies i sobre les empreses, de manera que estiguen en millor disposició per a encarar la recuperació quan siga possible. Les condicions concretes per a accedir a aquest ajornament es determinaran pròximament.

Aquesta mesura se suma a les que Caixa Ontinyent ha anat adoptant en els últims dies: línies de crèdit a autònoms i pimes, tant pròpies com amb aval de l’Estat, avançament del pagament de les pensions i de les prestacions per desocupació, eliminació de comissions a comerços afectes per la utilització de dispositius electrònics de pagament, acord amb altres entitats per a no cobrar comissions en la retirada d’efectiu en qualsevol dels seus caixers, increment de 20 euros a 50 euros en les operacions contactless, i crèdit a l’Ajuntament d’Ontinyent, amb oferiment a altres Ajuntaments, per a ajornar el pagament d’impostos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here