Caixa Ontinyent presenta la nova seu central des d’on potenciarà els seus serveis digitals

0
989
Els mitjans de comunicació ja han conegut les noves dependències

L’entitat posa en funcionament l’oficina digital que complementa l’atenció a través de les seues oficines

Caixa Ontinyent va presentar este dimecres als mitjans de comunicació la nova seu central, un edifici dotat amb la més moderna tecnologia i que possibilita ampliar i millorar els serveis als clients, especialment els digitals.

En els últims mesos, l’entitat ha portat a terme diversos projectes tecnològics que milloraran la seua oferta de serveis i que li portaran a mantenir-se en l’avantguarda de la nova realitat digital. L’objectiu és ampliar els canals relació, mantenint la xarxa d’oficines i potenciant, al mateix temps, el tracte directe amb la clientela.

Naix l’oficina digital

Després d’afrontar el canvi de l’equipament tecnològic, Caixa Ontinyent ha posat en funcionament la nova oficina digital, que naix de forma complementària a les oficines físiques i que permetrà ampliar el servei als clients, així com evolucionar d’acord amb les seues necessitats.

Esta nova oficina serà el suport de l’actual banca electrònica que ofereix la caixa, que preveu anar incrementant serveis i funcions perquè els clients puguen optar per treballar de forma autònoma.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha explicat que “l’evolució tecnològica és una realitat i és una oportunitat per a un sistema financer que s’enfronta a reptes importants en els pròxims anys. La innovació ens permetrà ser més eficients i oferir un servei personalitzat, orientat a cada client i cada situació en particular”.

Quant al nou edifici ha subratllat que “té un efecte simbòlic perquè renova la motivació del personal i la il·lusió dels clients pel projecte Caixa Ontinyent, i també té un efecte eminentment pràctic perquè dota a la nostra Caixa de potencial i capacitat per a assumir estos reptes quant a innovació bancària”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, visita Bocairent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here