Caixa Ontinyent limitarà l’accés de clients a les sucursals i incentivarà les gestions telemàtiques per la crisi del coronavirus

0
283
Seu central de Caixa Ontinyent

Pel que fa als caixers automàtics s’aplicaran mesures d’higiene específiques i preventives respecte de la seua utilització per diferents persones

Caixa Ontinyent ha anunciat la posada en marxa d’un pla d’actuació davant la crisi del coronavirus. Així expliquen que tindrà un triple objectiu: garantir que els seus clients disposen de servei en qualsevol circumstància, amb la qualitat i la seguretat requerides, protegir al seu personal i col·laborar amb la contenció de la propagació.

Pel que fa al servei, les oficines mantindran els seus horaris habituals, però es limitarà l’accés a un nombre màxim de clients al mateix temps, de manera que puga mantindre’s un espai prudencial entre ells i amb els propis empleats de l’entitat evitant el contacte físic.

D’una altra banda Caixa Ontinyent recomanarà la utilització de mitjans telemàtics tant per a l’atenció personal com per a la realització de transaccions. Pel que fa als caixers automàtics s’aplicaran mesures d’higiene específiques i preventives respecte de la seua utilització per diferents persones. Es potenciarà la banca electrònica amb una major dotació de personal i de recursos de suport, i amb mesures de seguretat addicionals.

Teletreball i conciliació

Quant al seu personal, l’entitat implantarà el teletreball tant en els seus serveis centrals com en l’atenció digital dels clients, facilitant al seu personal els mitjans necessaris per a fer-ho possible. De fet, hui mateix ja han començat a treballar des de casa una bona part del personal de serveis centrals.

Aquesta mesura es complementarà amb una flexibilitat horària que permeta possibilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar, compatible tot això amb la garantia de servei als clients.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Les primeres accions del pla 'Reactivem Xàtiva' es dedicaran comerç, autònoms i pimes amb una partida d'un milió

Obra Social

Respecte de la seua obra social, Caixa Ontinyent ha suspés les activitats previstes en el seu Centre Cultural i ha tancat al públic el Club de Jubilats d’Ontinyent, en coherència amb les decisions que estan prenent les autoritats locals i autonòmiques. Suspén també, de moment, les activitats presencials del seu programa d’educació financera ‘Finança’t’, que sí que mantindrà els seus cursos online i continuarà oferint activitats a través del seu web i xarxes social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here