Caixa Ontinyent inaugura la nova seu de la ‘supervivent’

0
1496
Seu central de Caixa Ontinyent

La germana menor de les entitats financeres valencianes estrena casa en un moment en el qual la Comunitat Valenciana torna a ser una referència bancària amb l’aterratge de CaixaBank i el Banc de Sabadell

Caixa Ontinyent inaugurarà dilluns que ve la remodelació de la seua cedeix central situada en la capital de la Vall d’Albaida, celebrant així de la mateixa manera les seues 132 anys que es van complir el 31 d’octubre.

La caixa d’estalvis, la germana menor de les entitats financeres valencianes que regnaven en els seus millors temps amb Bancaixa, la CAM o el Banc de València, ha sigut la supervivent de la crisi immobiliària i financera de la qual van ser víctimes les majors. Ara estrena casa en un temps en el qual la Comunitat Valenciana torna a ser -encara que de rebot- una referència bancària amb l’aterratge de CaixaBank i el Banc de Sabadell.

La inauguració mereixerà una posada de llarg asistirn el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el President de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el President de la Diputació de València i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez. Les autoritats estaran acompanyades pel president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i el director general de l’entitat, Vicente Penadés.

Les noves dependències s’obriran després d’un any d’obres de l’edifici dels anys 70 que alberga la central, amb 2.700 metres quadrats en 5 plantes, i una inversió total de 4 milions d’euros. La seu unificarà tots els serveis centrals on treballaran de forma habitual unes 60 persones.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí