Caixa Ontinyent posa en funcionament el seu nou ‘portal de valors’

0
1029
Seu central de Caixa Ontinyent

L’entitat continua el seu impuls digital i ultima també la seua nova banca electrònica

Caixa Ontinyent ha posat en funcionament un nou portal per als seus clients destinat a la compra-venda de valors, un servei que explica s’inclou dins del procés d’impuls i transformació digital de l’entitat financera.

Este nou portal, al que es podrà accedir a través de la banca electrònica de cada client, suposa un salt qualitatiu quant a operativitat, informació i gestió, ja que ofereix informació detallada dels principals mercats nacionals i internacionals, possibilita la compra i la venda de valors, la consulta de cotitzacions i la seua evolució històrica, operar sobre títols, així com analitzar la cartera personal i consultar el seu històric. A més, ofereix informació i notícies sobre els fons comercialitzats juntament amb un comparador.

A més d’este projecte, i amb l’objectiu de continuar ampliant i millorant els canals d’interrelació amb el client, l’entitat està ultimant la seua nova banca electrònica, que està prevista que comence a funcionar en setembre i que serà un gran suport per a l’oficina digital, posada en funcionament recentment.

Precisament, una de les prioritats per a 2018 és continuar desenvolupant projectes tecnològics que milloren l’oferta de serveis i situen a l’entitat en l’avantguarda de la nova realitat digital. Es pretén així facilitar i potenciar l’accés de la societat als serveis bancaris digitals, al mateix temps que es manté la xarxa d’oficines físiques i, amb elles, el tracte directe amb la clientela.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here