Caixa Ontinyent edita el disc ‘Una ullada als arrels’ sobre la tradició musical del Genovés

0
866
Caràtula del CD editat per l'Obra Social Caixa Ontinyent
Caràtula del CD editat per l’Obra Social Caixa Ontinyent

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat el disc ‘Una ullada als arrels’, compost per temes variats de música tradicional de les celebracions festives, religioses i civils pròpies de la localitat del Genovés i que conformen la seua identitat musical.

El CD consta d’onze peces i ha sigut interpretat per la banda ‘Cultural Instructiva Musical (CIUM) de Genovés‘ dirigida per Juanjo Gallego i amb la col·laboració del Cor Parroquial i components de la Rondalla ‘Els barrejats’. Serà presentat este diumenge 4 d’octubre en l’Auditori Municipal a les 12,30h.

Tal com es destaca al llibret que acompanya el disc, es tracta de “una mirada cap als orígens d’esta societat musical. Una mirada que arreplega peces de compositors que han sigut directors de la nostra banda al llarg dels anys (…). Una mirada a la música dels costums i les festes del poble (..). I una mirada a un passat més pròxim, el de fa uns pocs anys, que ha de reafirmar la identitat d’esta societat (…). ‘Una ullada als arrels’ és un homenatge a la música d’un poble”.

La nova publicació, de la que s’ha realitzat una tirada inicial de 1.000 exemplars, serà distribuïda per la CIUM del Genovés i per l’obra social de Caixa Ontinyent, a través de la seua xarxa d’oficines i de ‘La botiga’, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es), a un preu de 8 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí