Caixa Ontinyent contracta a la meitat dels estudiants que van tindre en pràctiques en 2015

0
660
Esteban Morcillo, rector de la UV, Jorge Rodríguez, president de la FUVA, i Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent
Esteban Morcillo, rector de la UV, Jorge Rodríguez, president de la FUVA, i Antonio Carbonell, president de Caixa Ontinyent

22 dels 46 estudiants que van fer pràctiques formatives en Caixa Ontinyent en 2015 han sigut contractats, és a dir, gairebé la meitat dels estudiants es quedaran a l’entitat financera gràcies a la coll·laboració que s’ha realitzat amb universitats i centres educatius.

Des de Caixa Ontinyent recorden que des de 1988 més de 1.000 estudiants han realitzat pràctiques a la caixa d’estalvis, per la qual cosa l’entitat va rebre una menció en la primera edició dels Premis a Empreses i Organitzacions “per la seua col·laboració en les pràctiques externes” que la Universitat de València va lliurar a través de la Fundació Universitat-Empresa, ADEIT.

Des de l’entitat, el Cap de Recursos Humans, Francisco Galiana ha subratllat que aquesta política resulta beneficiosa tant per a l’alumnat com per a l’entitat, perquè “d’una banda, permet a la caixa incorporar gent jove, amb coneixements renovats. I per un altre, a ells els permet aplicar i complementar els coneixements adquirits en la seua formació acadèmica, adquirint capacitats que els ajuden a afrontar l’activitat professional i la capacitat d’emprendre”.

Caixa Ontinyent té presència activa al món universitari a través de la seua obra social. Concretament, l’entitat col·labora amb el Campus Universitari d’Ontinyent a través de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, de la qual és un dels principals patronos, i com copatrocinador de la Càtedra d’Innovació i configuració de territoris intelligents. També amb el Campus de Gandia com a principal patrocinadora d’una Càtedra dirigida a fomentar la Innovació i l’Emprenedorisme. Amb el Campus d’Alcoi, on està impulsant un laboratori de disseny i fabricació digital en 3D, a través del ‘Aula Caixa Ontinyent’. I amb la seu Universitària de Cocentaina, a través del Curs Microvinya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here