Caixa Ontinyent cedeix un local a l’associació per la defensa de malalts mentals ADIEM per implantar el seu centre social

0
1012
Caixa Ontinyent i Adiem han signat el conveni de col·laboració.

L’entitat va implantar en 1997 el CRIS (Centre de rehabilitació i integració social) i en 2020 el Centre de Dia de Salut Mental, tots dos situats a Ontinyent

Caixa Ontinyent i Adiem (Associació per a la defensa i integració dels malalts mentals d’Ontinyent), han firmat hui un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Entitat cedirà un local per a la posada en funcionament d’un centre social.

La iniciativa sorgeix davant la creixent demanda dels serveis oferits per Adiem, tant en nombre d’usuaris com de recursos, generant la necessitat de disposar d’un centre social estable que gestione i coordine la diversitat de serveis i activitats destinades a les persones amb malaltia mental.

Caixa Ontinyent ha atés aquesta demanda a través de la seua obra social, «com ha fet des de fa 25 anys», recorden. Destaquen així que l’entitat va implantar en 1997 el CRIS (Centre de rehabilitació i integració social) i en 2020 el Centre de Dia de Salut Mental, tots dos situats a Ontinyent.

L’acte de firma ha tingut lloc hui i han comparegut el President de l’Entitat, José Pla, i el President de ADIEM, Vicente Sanchis.

El President de Caixa Ontinyent ha destacat “la importància de la nostra obra social, d’un valor incalculable, i que permet atendre les necessitats reals de la nostra gent i les nostres famílies”. Pla, ha recordat a més que Caixa Ontinyent “és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, l’única que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials ací, millorant la qualitat de vida de la seua gent”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí