Caixa Ontinyent avança l’abonament de les pensions als seus clients en caixer i ‘online’ per evitar aglomeracions que contagien coronavirus

0
1066
Seu central de Caixa Ontinyent.

Per a evitar aglomeracions i risc de contagi del coronavirus s’estableixen torns de pagament per als clients que vulguen cobrar en finestreta

Caixa Ontinyent ha avançat el pagament de les pensions als seus clients, que estaran disponibles a través de mitjans digitals i caixers automàtics des d’aquest dilluns. Així mateix, i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i amb això el risc de contagi en les seues oficines, l’entitat ha establit torns de pagament per a aquells clients que realitzen el cobrament en finestreta.

Pel que fa al servei, les oficines tenen limitat l’accés a un nombre màxim de clients al mateix temps, de manera que puga mantindre’s un espai prudencial entre ells i amb els propis empleats de l’entitat evitant el contacte físic. Quant als caixers automàtics, es disposen de mesures d’higiene específiques i preventives respecte de la seua utilització per diferents persones.

Cal destacar que, des que es decretara l’estat d’Alarma, Caixa Ontinyent va posar en marxa un pla d’actuació amb un triple objectiu: garantir que els seus clients disposen de servei en qualsevol circumstància, amb la qualitat i la seguretat requerides, protegir al seu personal i col·laborar amb la contenció de la propagació.

Nou horari d’oficines

L’entitat ha modificat, a més, l’horari d’atenció presencial en les seues oficines, que passa a ser de dilluns a divendres de 8.30 a 12.00 hores, encara que es manté l’atenció telefònica en les pròpies oficines fins a les 15.00 hores.

Aquesta actuació es troba reforçada per l’atenció de l’oficina digital, tant telefònica (962.91.91.91) com a través de correu electrònic (oficina.digital@caixaontinyent.es), a més de que s’ha potenciat l’ús de la banca electrònica i l’APP, que compta amb majors recursos de suport i amb mesures de seguretat addicionals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí