Caixa Ontinyent augmenta el seu benefici net un 5%, fins a 6,5 milions

0
3627
Seu central de Caixa Ontinyent

Els resultats de l’última caixa valenciana amb activitat financera mostren un benefici, abans de sanejaments i dotacions, de 10 milions d’euros

El consell d’administració de Caixa Ontinyent ha formulat els comptes de l’exercici 2018 que seran elevades a l’Assemblea General per a la seua aprovació en els pròxims mesos.

Els resultats de l’última caixa valenciana amb activitat financera mostren un benefici, abans de sanejaments i dotacions, de 10 milions d’euros, que queda en 8,4 milions d’euros després de les provisions pertinents. Després del pagament d’impostos, als quals es destinen 1,9 milions d’euros, el benefici net se situa en 6,5 milions d’euros, un 5,08% superior al de 2017.

La proposta de distribució d’aquests beneficis permet elevar el nivell de capitalització de l’entitat (en destinar-se 5,3 milions d’euros a reserves) i potenciar les accions de la seua obra social (a la qual es destinen 1,2 milions d’euros).

La morositat baixa al 5,96% amb una cobertura del 98,17%, i el capital CET1 se situa en el 16,39%, molt per damunt del mínim exigit pel Banc d’Espanya (el 12,13%).

Digitalització

Segons explica l’entitat, una de les principals línies d’actuació per a 2019 serà continuar amb la incorporació de les noves tecnologies. Així, a la nova banca electrònica estrenada en 2018, se sumarà en 2019 una nova App, l’ampliació de mitjans de pagament a través de mòbil, i l’adaptació dels serveis oferits en oficines per a potenciar l’autogestió del client.

Al mateix temps, l’entitat mantindrà la seua xarxa d’oficines i preveu una expansió geogràfica amb l’obertura en noves zones actualment en estudi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here