Caixa Ontinyent arriba als 127.000 bons emesos per a fomentar el consum en el comerç local durant la pandèmia


0
1205
Seu central de Caixa Ontinyent.

Ontinyent reprén la campanya posant en circulació 346.000 euros, i l’Alcúdia de Crespins començarà pròximament amb 18.000 euros més

Caixa Ontinyent ha emés ja 127.000 bons a través de l’aplicació informàtica que va llançar l’any passat per a fomentar el consum en el comerç local durant la pandèmia, i que és gestionada pels Ajuntaments de les localitats que se sumen a la iniciativa. Una actuació que ha permés, de moment, operacions en comerços per 3,4 milions d’euros en les poblacions adherides, fins hui Ontinyent, Xàtiva, Albaida, Olleria, Aielo de Malferit i Gandia.

En concret, Ontinyent reprén hui la campanya de foment del comerç local posant en circulació 346.000 euros més, amb xecs de 10, 20 i 50 euros, el valor dels quals serà del doble en el moment de la compra. Se suma a la iniciativa també l’Alcúdia de Crespins, que començarà la campanya pròximament, amb bons de 10 i 20 euros a consumir en la localitat, que també dupliquen el seu valor, i que permetran la circulació de 18.000 euros en els comerços de la població.

Amb esta actuació, s’aconsegueix un doble benefici, d’una banda per al client que adquireix el bo a un preu (per exemple 20 euros) i el pot canviar pel doble de la seua inversió (40 euros), i d’altra banda, per al comerç local, ja que aconsegueixen atraure venda. Una actuació que s’ha traduït en la compra de bons per part de 30.000 veïns d’estes poblacions, i el conseqüent benefici per al comerç local.

El projecte, que es va llançar en maig de 2020, ha tingut un gran acolliment. De fet, algunes localitats estan estudiant sumar-se a la iniciativa en els pròxims mesos.

Eixe és, precisament, l’objectiu de Caixa Ontinyent: contribuir a fomentar el consum en els comerços locals, un sector essencial per a la qualitat de vida de les poblacions de les nostres comarques, que contribueixen al seu dinamisme i que s’ha vist molt afectat per la crisi econòmica generada per la pandèmia.

Caixa Ontinyent compleix amb esta tipus d’iniciatives amb la seua missió de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la seua zona. De fet, és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana i única entitat financera amb seu social en estes comarques en les quals bolca la seua activitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here