Caixa Ontinyent aporta un vehicle adaptat per als usuaris del Centre Ocupacional d’Aspromivise


0
601
En el lliurament del vehicle ha estat el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell
En el lliurament del vehicle ha estat el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell

Obra Social de Caixa Ontinyent ha lliurat un vehicle adaptat a l’Associació Aspromivise de Xàtiva, per al trasllat dels usuaris del Centre Ocupacional de la Costera, tal com es va comprometre en un conveni signat a finals del mes de gener.

En l’acte de lliurament han estat presents, entre altres, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la Presidenta d’Aspromivise, Consuelo Valero, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell.

La inversió de l’entitat es xifra en 45.000 euros, ja que el vehicle ha necessitat una adaptació per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

El Centre Ocupacional de la Costera està gestionat per Aspromivise, té 20 empleats i atén a 75 usuaris, molts dels quals necessiten el transport ja que 43 d’aqueixos usuaris resideixen en diverses poblacions de la comarca.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha assenyalat que “és molt d’agrair l’esforç de l’Obra Social de Caixa Ontinyent que resulta fonamental per a poder atendre de la millor manera possible a aquest col·lectiu d’usuaris del centre ocupacional d’Aspromivise. Caixa Ontinyent és una entitat modèlica que demostra amb fets el seu compromís per a millorar la vida de les ciutadanes i ciutadans de les Comarques Centrals. L’Ajuntament de Xàtiva coincideix amb la voluntat d’estar al costat d’aquells que més ho necessiten. Per a nosaltres, el primer són les persones i, per tant, en aqueix camí, sempre ens anem a trobar”.

La Presidenta de l’associació, Consuelo Valero, ha agraït la col·laboració de Caixa Ontinyent, que es manté des de fa més de 10 anys, assenyalant que aquest vehicle permetrà no sols el transport al centre sinó el desplaçament perquè els usuaris realitzen altres activitats. També va ressaltar que “Caixa Ontinyent transmet confiança per ser una entitat implicada en l’àmbit social i amb la responsabilitat i la capacitat per a superar les dificultats, com ha demostrat en els últims anys”.

Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, incidia que és l’única entitat financera que reverteix en cada ciutat els beneficis que hi es generen. També ha assenyalat les diferents actuacions que realitza l’entitat per a millorar la qualitat de vida dels discapacitats i de les seues famílies i, respecte del Centre Ocupacional la Costera “el tenim en alta estima no sols per relacions i llaços d’amistat sinó perquè hem vist el gran treball que realitza, la il·lusió que desprenen els usuaris i els professionals, i l’interès i esforç dels familiars, a través de Aspromivise, per dur a terme una gestió, sempre difícil, que mantinga eixe afecte, eixe ambient tan agradable que tenen i que conforma una cultura d’empresa tan pròpia i especial”.

Aquest és el quart vehicle que Caixa Ontinyent posa a la disposició dels Centres d’Atenció a persones amb mobilitat reduïda en els últims anys, després dels aportats al Centre de Dia de Benigànim, a l’Associació Prominusválidos Psíquicos de la Safor (Asmisaf), i al Centre de Dia de l’Olleria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here