Bufali se suma al cooperativisme elèctric de la Vall d’Albaida apartant-se de les grans companyies

0
514
Bufali ha contractat amb la cooperativa comarcal Seneo
Bufali ha contractat amb la cooperativa comarcal Seneo

L’Ajuntament de Bufali ha anunciat que deixa de tenir contractat el seu subministrament elèctric amb Iberdrola i AUDAX, per a passar a apostar pel projecte comarcal de la Cooperativa elèctrica SENEO.

L’actual Ajuntament, dins de la seua línia de minimització de despeses, canvia amb l’objectiu de gestionar les arques municipals de manera més responsable. El nou contracte suposarà un estalvi de quasi 1.200 euros anuals. Per a l’alcaldessa de Bufali, Fani Mollà (PSPV)”apostem per una política d’austeritat i, dins d’això, convé disminuir les despeses que es generen, però no la qualitat dels serveis. Alhora, volem donar suport a tot allò que es desenvolupeen la nostra comarca i així obrir noves oportunitats en el mercat al marge l’oligopoli elèctric actual”.

Des del consistori apunten que el primer pas l’ha donat l’ajuntament “i, el segon, poden donar-lo els veïns”. Per a informar-los, SENEO ha establert dues dates per a resoldre dubtes i establir una comparativa de l’estalvi de diners que suposa canviar de companyia elèctrica: divendres 15 de gener a les 19h en el Bar Casa de Cultura i el divendres 22 de gener de 17 a 21h en la unitat mòbil. També es projectarà un documental per a conèixer més a fons el sector elèctric.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here