Borriana gaudeix del correfoc i la Nit del Foc previs al dia gran de les Falles

0
632

Borriana ha gaudit d’una jornada festiva amb la pólvora com a gran protagonista, prèvia al dia gran d’aquestes Falles 2016, que celebraran avui dissabte dos dels actes més importants d’aquestes festes, l’Ofrena i la Cremà.

burriana-correfoc-02

 A les 14 hores s’ha disparat la penúltima mascletà d’aquestes festes des de la Plaça l’Hereu, a la qual han acudit la Reina Fallera, Laura Conde, la Reina Fallera Infantil, Marina Monferrer, les comissions falleres i dues Dames de la Bellea del Foc d’Alacant, que han estat acompanyades per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i part de la corporació municipal.

burriana-correfoc-01

A la vesprada, el correfoc ha arrancat a les 19’30 hores des del Col·legi Salesianos per a continuar pel Passeig Sant Joan Bosco, Camí d’Onda, Plaza 9 d’octubre, Calle Encarnación, Calle el Raval, Calle Major i Ronda Poeta Calçada. Els dimonis han dansat pels carrers envoltats d’un nombrós públic que ha acudit a presenciar aquest espectacle que combina la pólvora i la música.

burriana-mascleta-01

Després d’una hora de correfoc ha donat inici la Nit del Foc, que ha il·luminat el cel amb un castell de focs artificials disparat per la Pirotècnia Martí.

burriana-mascleta-02

Avui dissabte, festivitat de San José, l’Ofrena a la Mare de Déu de la Misericòrdia i la Cremà centren els actes d’aquest últim dia de Falles. La jornada arrancarà en el Col·legi Salesianos a les 10’40 hores, on se celebra el tradicional “Homenatge a San José”, després del qual començarà l’ofrena de flors a la patrona.

burriana-castell

A les 14 hores es dispararà l’última mascletà i a partir de les 20 hores començarà la Cremà, acte que acomiadarà aquestes Falles 2016 amb la crema dels monuments.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Comisión de la Ciudad del Artista Fallero se reunirá en julio ‘in situ’

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here