Borriana gaudeix del correfoc i la Nit del Foc previs al dia gran de les Falles

0
696

Borriana ha gaudit d’una jornada festiva amb la pólvora com a gran protagonista, prèvia al dia gran d’aquestes Falles 2016, que celebraran avui dissabte dos dels actes més importants d’aquestes festes, l’Ofrena i la Cremà.

burriana-correfoc-02

 A les 14 hores s’ha disparat la penúltima mascletà d’aquestes festes des de la Plaça l’Hereu, a la qual han acudit la Reina Fallera, Laura Conde, la Reina Fallera Infantil, Marina Monferrer, les comissions falleres i dues Dames de la Bellea del Foc d’Alacant, que han estat acompanyades per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i part de la corporació municipal.

burriana-correfoc-01

A la vesprada, el correfoc ha arrancat a les 19’30 hores des del Col·legi Salesianos per a continuar pel Passeig Sant Joan Bosco, Camí d’Onda, Plaza 9 d’octubre, Calle Encarnación, Calle el Raval, Calle Major i Ronda Poeta Calçada. Els dimonis han dansat pels carrers envoltats d’un nombrós públic que ha acudit a presenciar aquest espectacle que combina la pólvora i la música.

burriana-mascleta-01

Després d’una hora de correfoc ha donat inici la Nit del Foc, que ha il·luminat el cel amb un castell de focs artificials disparat per la Pirotècnia Martí.

burriana-mascleta-02

Avui dissabte, festivitat de San José, l’Ofrena a la Mare de Déu de la Misericòrdia i la Cremà centren els actes d’aquest últim dia de Falles. La jornada arrancarà en el Col·legi Salesianos a les 10’40 hores, on se celebra el tradicional “Homenatge a San José”, després del qual començarà l’ofrena de flors a la patrona.

burriana-castell

A les 14 hores es dispararà l’última mascletà i a partir de les 20 hores començarà la Cremà, acte que acomiadarà aquestes Falles 2016 amb la crema dels monuments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here