Bonig qualifica de “viatge a la lluna” electoralista l’anunci del túnel submarí entre els ports de Sagunt i de València

0
1198
Port de Sagunt.

La presidenta del PPCV també ha afirmat que el projecte arribaria a costar 1.000 milions d’euros, i no els 400 anunciats pel president Ximo Puig

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha desacreditat el projecte d’un túnel submarí que connecte els ports de Sagunt i de València anunciat aquest dimecres pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i pel president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez. Així Bonig ha ironitzat afirmant que “no puc més que riure’m”, subratllant que l’anunci s’ha fet a quatre mesos d’eleccions i reclamant que s’anuncien coses que es puguen complir i no “viatges a la lluna”.

A més a més la presidenta del PP valencià ha assegurat que “és mentida que el seu cost siga de 400 milions” afirmant que els enginyers de Camins “parlaven d’aproximadament uns 1.000 milions sobre el projecte”.

Per una altra banda Bonig ha assegurat que va ser un projecte “totalment rebutjat” pels tècnics de la Conselleria i del Ministeri de Foment “pel seu impacte ambiental, per les seues greus repercussions; riguen-se dels impactes en l’horta valenciana al costat d’aquests impactes, i pel seu altíssim cost econòmic”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here