Bonig exigeix a Puig que diga que no pactarà “amb l’imputat Rodríguez” mentre defensa la presumpció d’innocència

0
530
Ximo Puig i Jorge Rodríguez

La presidenta del PP afirma que l’eixida de Rodríguez del PSPV “sembla un paperot per a aprofitar els vots i després intentar mantindre l’Ajuntament i la Diputació”

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha demanat hui a Ximo Puig i Mónica Oltra “que diguen públicament que no pactaran amb l’imputat Jorge Rodríguez ni a Ontinyent ni en la Diputació de València”.

Bonig s’ha pronunciat així a Ontinyent, on ha assistit a un esmorzar amb simpatitzants i militants i ha recorregut en mercat al costat de la candidata, Mercedes Pastor. Bonig ha recordat que l’actual alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, està imputat per malversació i prevaricació.

No obstant, malgrat esta reclamació, Bonig ha afirmat que “el PPCV defensa la presumpció d’innocència, no com a PSPV i Compromís que mai l’ha respectada quan hi ha hagut casos del PP”, per la qual cosa afirma que el que demanen es “coherència”. D’una altra banda Bonig també ha apuntat que “la Guàrdia Civil diu que la trama que presumptament va tindre lloc en la Diputació de València va ser per a finançar irregularment, de moment a Compromís i ja veurem si al PSPV”.

“Si cal lluitar contra la corrupció cal fer-ho contra tota, la de tots els partits. No poden pactar. Rodríguez se n’ha anat ell i perquè s’ha alçat el secret de sumari del cas Alqueria, sinó continuaria sent el candidat del PSPV” assegura Isabel Bonig. Així la presidenta popular ha manifestat que “vull un compromís perquè això sembla un paperot per a aprofitar els vots i després intentar mantindre l’Ajuntament i la Diputació”.

Bonig ha indicat que Ontinyent “és un municipi fonamental no solament per la seua importància social i política sinó també econòmica, i també per a la Diputació de València”. “Des del PPCV parlem del que preocupa la gent, de les inversions, de l’atur, dels problemes de seguretat que hi ha hagut aquests quatre anys en el municipi, de la falta d’inversions i de sanitat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Conselleria d'Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’Escola Oficial d'Idiomes d'Ontinyent

Sobre aquest tema, ha recordat que en l’últim moment el Govern de la Generalitat va licitar l’hospital d’Ontinyent. “Benvingut siga perquè amb 3.000 milions d’euros no han fet res, així que ara esperem que es complisquen els terminis i no hi haja més problemes”.

Finalment, Bonig ha assenyalat que la candidata del PP, Mercedes Pastor, “té propostes en positiu per a Ontinyent. Està preparada, ha lluitat, està formada i és honesta i és l’alcaldessa que mereix el municipi”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here