Bombers posa en alerta als parcs de Navarrés i Vallada i reforça els de Alzira i Gandia

0
1639
Barranc de Beniopa a Gandia aquest matí
Barranc de Beniopa a Gandia aquest matí

Davant la previsió de fortes pluges en les pròximes hores el Consorci Provincial de Bombers ha incrementat les dotacions d’efectius en diversos parcs.

Els bombers voluntaris de Navarrés i Vallada han sigut activats, i a més en la zona sud de la província es reforça amb un cap de parc addicional i amb dos bombers addicionals en els parcs d’Alzira i Gandia.

A més, en el centre de comunicacions hi haurà dos operadors més per a atendre les possibles cridades.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) manté per a tot el dia d’avui l’alerta roja, risc extrem, per pluges de fins a 180 litres per metre quadrat en 12 hores, i que poden arribar als 60 en una hora, en el litoral sud de la província de València.

L’avís s’ha decretat des de les 11.00 hores d’aquest matí i fins a les 00.00 hores, període per al qual Aemet adverteix d’una “situació molt persistent de pluges localment molt intenses”.

De la mateixa manera, per a aquest dijous, s’ha decretat el nivell taronja, risc important, per pluges per al litoral nord de la província d’Alacant i interior sud de la de València, on es preveu una acumulació de precipitació de 100 litres per metre quadrat en 12 hores, i que pot arribar als 40 en una hora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here