Bocairent reurbanitza la zona del Repuntxó amb una inversió de més de 60.000 €

0
895
Obres del Repuntxó a Bocairent

El Repuntxó de Bocairent és un àrea d’expansió del nucli històric caracteritzat per la peculiaritat del seu traçat condicionat pel substrat rocós

L’Ajuntament de Bocairent es troba executant els treballs de millora de la trama urbana de la zona del Repuntxó, un àrea d’expansió del nucli històric caracteritzat per la peculiaritat del seu traçat condicionat pel substrat rocós, visible en molts punts. L’actuació, dins dels Planes d’obres i serveis de la Diputació de València, compta amb una inversió de 60.213,47 euros i segueix les directrius fixades pel veïnat després de diverses reunions de coordinació.

D’aquesta forma, els treballs contemplen l’adequació de les escales per als vianants amb formigó imprés antilliscant, l’execució de voreres per a facilitar l’accés a tots els habitatges existents i l’asfaltat de l’àrea destinada al tràfic en substitució d’un paviment deteriorat pel pas del temps. Addicionalment, el projecte inclou la disposició d’uns nous graons que salven un important desnivell per a augmentar la comoditat de pas així com l’habilitació d’una zona d’esbarjo amb bancs i la font històrica del Repuntxó.

Amb tot, la intervenció pretén “millorar la qualitat de vida del veïnat amb uns accessos que combinen el substrat rocós amb les edificacions existents sense perdre la singularitat de la zona”, en paraules de l’alcalde Josep-Vicent Ferre. Al seu torn, el regidor d’Espais públics i naturals, José M. Beneyto, remarca un segon objectiu com és “augmentar la funcionalitat d’un espai de 500 m2 a partir de criteris tècnics i les aportacions transmeses per les persones que dia a dia habiten aquesta zona del casc urbà”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here