Bocairent es queixa a Movistar per la falta de cobertura durant la nevada i amenaça amb rescindir el contracte

0
956
Imatge de la nevada de gener a Bocairent

L’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, lamenta que en més d’un mes no s’haja rebut cap tipus de disculpa per part de la companyia

L’Ajuntament de Bocairent ha anunciat que l’alcalde de la la localitat, Josep-Vicent Ferre, s’ha queixat formalment davant l’empresa Movistar per la falta de cobertura de telefonia mòbil durant la nevada del 19 i 20 de gener. Així lamenten que esta falta de servei es va produir “precisament en uns dies en els que el seu ús era imprescindible per a situacions d’emergència”.

Des del consistori afirmen que els veïns es van queixar a l’alcaldia de Bocairent per la falta d’atenció de Movistar, i que des de l’empresa no es van posar el contacte amb l’ajuntament fins el dia 20 a les 12,30h quan van preguntar al consistori si podien accedir al municipi per reparar l’avaria, “quan de manera intermitent des del dia 19 i plena des del dit dia 20 es podia accedir a la localitat”.

A hores d’ara des del govern muncipal de Bocairent critiquen que “transcorregut ja més d’un mes, l’Ajuntament no ha rebut disculpa alguna per part de la companyia Movistar”, per la qual cosa mostren la seua queixa “en nom de tots els veïns”.

A més a més, i com a conseqüència d’esta situació, l’alcalde ha informat que “he suggerit als tècnics municipals que estudien l’oportunitat de realitzar els tràmits necessaris perquè Movistar deixe de ser l’operador telefònic d’este consistori”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here