Bocairent promociona i difon les tecnologies de la informació amb la iniciativa Cibermix

0
820
cibermix
Cibermix està pensat per totes les edats

Demà dijous 5 de novembre s’inaugurarà Cibermix a Bocairent, un encontre creat per promocionar i difondre les teconologies de la informació impulsat per la Fundació de Cibervoluntaris dins el Pla Avança del Ministeri d’Indústria i que compta amb el suport de la degació de Modernització de la Diputació de València. L’acte serà inagurat per l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre a les 10h al Bar de la Joventut sota el lema ‘Toca, sent, viu la teconologia’.

Des del consistori s’apunta que esta serà la primera vegada que Cibermix ariba a la Vall d’Albaida amb l’objectiu de «divulgar els avantatges de l’ús d’eines tecnològiques i de la banda ampla d’una forma cridanera i demostrativa, mesclant continguts, oci i serveis». D’esta forma els visitants «poden recórrer diverses àrees temàtiques relacionades amb l’oci, la domòtica i la tecnologia de consum i la més recent» informen des del consistori; igualment es podrà recordar els antecedents de les innovacions actuals, i gaurdir amb els últims jocs ja que està dirigit a tot tipus de públic i de qualsevol edat.

El Cibermix estarà obert dijous i divendres de de matí 9 a 13h i de vesprada de 17 a 20h i de 16 a 19h respectivament, i per ell s’espera que passen més de 600 persones com alumnes de diferents nivells, jubilats, aturats o mestresses de casa entre d’altres col·lectius locals. Per a la regidora de Cultura i Noves Tecnologies, Noèlia Vañó, «Bocairent serà durant dos dies un exemple d’avantguarda al mateix temps que generem una imatge d’utilitat, social i propera, d’aquestes eines que tantes possibilitats i oportunitats ofereixen en el món actual».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí