Bocairent obrirà demà la IV Mostra d’Artesania i Tradicions junt amb el mercat medieval

0
603
Artesania Bocairent 2
El cap de setmana reunirà diversos esdeveniments

Demà dissabte 17 i iumenge 18 d’octubre Bocairent allotjarà als seus carrers la quarta Mostra d’Artesania i Tradicions que anirà acompanyada del mercat medieval i la VIII Fira de les Cultures. D’esta forma es combinaran producte i oficis artesanals, ambientació medieval i multiculturalitat a través d’un centenar d’expositors.

Des de la tradicional ‘pericana’ o l’embotit casolà fins els gèners tèxtils es donaran cita a este esdeveniment que comptarà amb la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, la Diputació de València, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida i les associacions locals ACIS (Associació de Comerciants i Serveis) i AFAB (Associació de Familiars i Amics de malalts d’Alzheimer).

Des de l’organització s’explica que amb esta iniciativa “Bocairent recuperarà el seu caràcter medieval amb un mercat format per prop de quaranta artesans i una completa recreació de l’època que també inclourà dferents números de circ o, fins i tot, un espectacle de foc”. A més a més s’anuncia que la programació comptarà amb altres ofertes com passejades amb carro, visites guiades i teatralitzades pels monuments de la localitat, balls, animacions de carrer… També hi haurà degustacions i consumicions amb tapa gratis, i per als xiquets especialment s’han programat jocs populars i l’actuació dels ‘Cabolos’ per tot el recinte.

Per la seua banda la Fira de les Cultures, impulsada des de l’IEVA, comptarà amb representants dels països d’Anglaterra, Brasil, Colòmbia, Equador, Perú i del poble saharià que donaran a conéixer els trets particulars de les seues cultures.

Per a la regidora de turisme de Bocairent, Noèlia Vañó, “l’objectiu és oferir cada setmana un incentiu a la gent per a que ens visite: bé siga la nostra riquesa patrimonial, la nostra programació cultural, la nostra gastronomia, les iniciatives de les nostres associacions i col·lectius o bé, com suposa la Mostra d’Artesania i Tradicions, una recopilació ampliada de tot”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Més de mil persones han participat en la campanya de rutes senderistes de la Vall d'Albaida

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here