Bocairent obrirà demà la IV Mostra d’Artesania i Tradicions junt amb el mercat medieval

0
859
Artesania Bocairent 2
El cap de setmana reunirà diversos esdeveniments

Demà dissabte 17 i iumenge 18 d’octubre Bocairent allotjarà als seus carrers la quarta Mostra d’Artesania i Tradicions que anirà acompanyada del mercat medieval i la VIII Fira de les Cultures. D’esta forma es combinaran producte i oficis artesanals, ambientació medieval i multiculturalitat a través d’un centenar d’expositors.

Des de la tradicional ‘pericana’ o l’embotit casolà fins els gèners tèxtils es donaran cita a este esdeveniment que comptarà amb la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, la Diputació de València, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida i les associacions locals ACIS (Associació de Comerciants i Serveis) i AFAB (Associació de Familiars i Amics de malalts d’Alzheimer).

Des de l’organització s’explica que amb esta iniciativa «Bocairent recuperarà el seu caràcter medieval amb un mercat format per prop de quaranta artesans i una completa recreació de l’època que també inclourà dferents números de circ o, fins i tot, un espectacle de foc». A més a més s’anuncia que la programació comptarà amb altres ofertes com passejades amb carro, visites guiades i teatralitzades pels monuments de la localitat, balls, animacions de carrer… També hi haurà degustacions i consumicions amb tapa gratis, i per als xiquets especialment s’han programat jocs populars i l’actuació dels ‘Cabolos’ per tot el recinte.

Per la seua banda la Fira de les Cultures, impulsada des de l’IEVA, comptarà amb representants dels països d’Anglaterra, Brasil, Colòmbia, Equador, Perú i del poble saharià que donaran a conéixer els trets particulars de les seues cultures.

Per a la regidora de turisme de Bocairent, Noèlia Vañó, «l’objectiu és oferir cada setmana un incentiu a la gent per a que ens visite: bé siga la nostra riquesa patrimonial, la nostra programació cultural, la nostra gastronomia, les iniciatives de les nostres associacions i col·lectius o bé, com suposa la Mostra d’Artesania i Tradicions, una recopilació ampliada de tot».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí