Bocairent millora l’entorn de quatre zones urbanes en el Pla d’obres de la Diputació del 2017

0
1010
Una de les actuacions a Bocairent es farà al mur del carrer Pius XII

El consistori de Bocairent ha elegit per a estes intervencions les opcions pendents en el procés de participació ciutadana del 2016

L’Ajuntament de Bocairent executarà a càrrec del Pla provincial d’obres i de serveis de la Diputació de València del 2017 els projectes de millora de zones urbanes elegides en segon i en tercer lloc en el procés de participació ciutadana per a l’elecció d’inversions a finals del 2016. Així ho va determinar la junta de govern local celebrada aquest dijous, 8 de juny, que va aprovar la destinació dels 143.221,98 euros que pertoquen a la localitat.

Les majors aportacions aniran destinades a la millora de la trama urbana de la zona de la Canaleta–el Regadiu amb 55.721,98 euros i l’àrea del Repuntxó amb 55.000 euros. En el primer cas, la intervenció pretén renovar elements com voreres, rastells, fanals o asfalt mentre que en la segona proposta l’objectiu és replantejar un espai condicionat pel seu assentament sobre la roca viva amb nous nivells, voreres i proteccions que afavorisquen l’establiment d’unes condicions de mobilitat de vianants i de vehicles més òptimes.

Per la seua banda, l’adequació del mur del carrer de Pius XII, valorada en 18.000 euros, completarà l’actuació realitzada en el primer trimestre sobre el parc infantil existent en la zona. En concret, es tracta d’una operació de recuperació estètica d’una paret deteriorada per filtracions d’aigua ja solucionades. Finalment, el quart projecte inclòs en el PPOS del 2017 substituirà el paviment del carrer del Vinalopó que actualment és de pedra de difícil pas i presenta nombroses manques per formigó imprés a més d’ajustar els nivells en els punts necessaris gràcies a una inversió de 14.500 euros.

En conjunt, la proposta aprovada per l’equip de govern “no persegueix grans obres ni noves infraestructures que poden tenir major lluïment públic, sinó la millora de les condicions de vida del dia a dia de gran part del nostre veïnat”, segons l’alcalde Josep-Vicent Ferre. Per això, els projectes plantejats “recullen el sentit de la població expressat l’any passat en un procés d’elecció pública que va determinar l’ordre de prioritats a l’hora d’executar inversions al nostre poble”, com conclou el primer edil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here