Bocairent explica la seua història amb imatges, planols i textos en la seua nova guia turística

0
1020
Bocairent
La guia mostrarà la història i patrimoni de Bocairent

Els visitants de Bocairent podran conéixer la informació sobre la localitat amb les noves guies turístiques que es presentarà aviat a la sala Joan de Joanes i que s’editarà en valencià i castellà.

En total, segons s’avança des de l’ajuntament, hi haurà més de 300 fotografies, nombrosos gràfics i plànols, una ampla explicació de la història i els monuments, i un llistat d’opcions per menjar i dormir d’establiments de la localitat que es desenvoluparan al llarg de les 66 pàgines que el formen.

La guia proporciona una detallada síntesi dels moments clau del passat de la localitat dividides en cinc parts. La primera d’eles es remonta als primers assentaments del 21000 a.C.; la segona traça itineraris per no perdre’s cap dels racons més emblemàtics del centre urbà; la tercera secció s’endinsa en l’amplitud del terme municipal per definir diferents rutes aprofitant tant al Parc Natural de la Serra de Mariola com la Serra de l’Ombria. A continuació, l’obra tracta el dens calendari fester de Bocairent i, per últim, repassa els serveis disponibles per a tots ls turistes amb un espai especial per a la gastronomia autòctona.

Des de l’Ajuntament de Bocairent s’explica que l’objectiu és «facilitar la informació més precisa que cal saber per visitar Bocairent, d’una forma còmoda gràcies a un disseny àgil i eficaç» comenta la regidora de Cultura Noèlia Vañó. La responsable municipal afegeix que espera que «aquest nou material resulte útil als turistes i els permeta arrodonir l’experiència de recórrer aquest indret privilegiat per la seua història, per la seua ubicació i per l’extens patrimoni material i immaterial llegat pels nostres avantpassats i que cada dia pretenem millorar».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí