Bocairent destina 60.000 € per una nova edició d’ajudes per rehabilitació de cases al barri medieval

0
908
Barri medieval de Bocairent.

Les sol·licituds habilitades per l’ajuntament es podran presentar fins al 27 d’abril

Les persones propietàries d’immobles al nucli històric de Bocairent podran beneficiar-se d’una nova convocatòria d’ajudes a la rehabilitació, la qual estarà oberta fins a finals del mes d’abril. Aquesta serà la sisena edició d’una línia de subvenció municipal que té per objectiu contribuir a la conservació dels edificis particulars del barri medieval.

En aquest sentit, les accions que hi tenen cabuda són àmplies: reparació o execució de revestiments de façanes; col·locació o substitució de fusteries exteriors; eliminació d’elements impropis; enfoscats, pintura, impermeabilitzacions i protecció de mitgeres; reparació o substitució de cobertes, de canals i de baixants exteriors; enderrocs d’edificacions; adequació interior de locals per a l’obertura de nous establiments; eliminació de barreres arquitectòniques; etc.

La consignació amb què compta l’Ajuntament de Bocairent és de 60.000 euros, la major de les partides en ajudes municipals. “Aquest esforç pressupostari és una demostració de la prioritat que atorguem a aquesta convocatòria, amb continuïtat durant els últims sis anys”, afirma l’alcalde. Per a Xavi Molina, “la implicació de les administracions públiques és absolutament necessària per a evitar situacions com la viscuda durant el temporal de pluja amb l’enfonsament d’un immoble deshabitat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí