Bocairent comptabilitza quasi 5.000 visitants en la seua oficina de turisme en Setmana Santa i Pasqua

0
1392
Les Covetes dels Moros de Bocairent

Les Covetes dels moros de Bocairent augmenten un 8,91% les visites dels turistes respecte al mateix període del 2016

Bocairent segueix consolidant les xifres d’afluència massiva durant Setmana Santa i Pasqua. Així, entre el 13 i el 24 d’abril, l’oficina d’informació va atendre 4.972 persones, dada que suposa un increment del 2,26% respecte al màxim establert el 2016 “i corrobora la posició capdavantera del nostre poble en el turisme d’interior”, segons Noelia Vañó, regidora de l’àrea.

El creixement està fonamentat en el flux registrat durant el primer període de vacances ja que la coincidència de la segona Pasqua amb les festes patronals de poblacions pròximes “va restar presència de visitants durant aquest cap de setmana”, tal i com apunta Vañó, que ressalta, no obstant això, “la consecució d’un nou rècord de visitants durant l’època més intensa de l’any”.

Entre els monuments més demandats, les Covetes dels moros va esdevenir de nou en el principal pol d’atracció amb un augment del 8,91% fins les 4.365 persones. Per a la regidora de Turisme, la dada respon a “la implantació de les visites de grup durant la primera hora del matí així com la continuació de l’horari ininterromput de 10.00 a 19.00 h iniciat l’any anterior, sense deixar de banda l’adequació de l’accés realitzada la darrera tardor per a esmenar les deficiències del camí”. Seguidament, la cava de sant Blai va registrar un lleuger increment respecte del 2016 fins arribar als 2.773 visitants mentre que la plaça de bous va rebre 1.911 persones.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí