Bocairent amplia les ajudes municipals de suport a l’activitat econòmica

0
809
Barri medieval de Bocairent.

L’Ajuntament convoca la segona edició de les subvencions ‘Enlaira Bocairent’ i crea el programa ‘Bocairent Emprén’

La Regidoria d’Empresa, Ocupació i Emprenedoria del consistori ha obert el termini de sol·licitud per als programes de suport a l’activitat econòmica ‘Enlaira Bocairent’ i ‘Bocairent Emprén’. En els dos casos, caldrà presentar tota la documentació en el registre general de l’Ajuntament fins al dia 19 de novembre.

Les ajudes Enlaira Bocairent es convoquen per segon any consecutiu i es dirigeixen a empreses i persones autònomes que estiguen establides al municipi. El programa està dotat de 30.000 euros i preveu tres línies de subvenció: millora de les instal·lacions i dels serveis, millora de la innovació i de la competitivitat, i suport al funcionament general en cas que s’acredite una reducció d’ingressos.

Al seu torn, la creació del programa Bocairent Emprén pretén estimular noves activitats econòmiques, de manera que es destina a donar suport als negocis posats en marxa recentment. En aquest cas, la consignació pressupostària és de 10.000 euros i cal tenir present que la quantia individual de l’ajuda s’incrementa si la persona beneficiària té menys de 35 anys o més de 55 anys, o bé si l’activitat està situada al Barri Medieval.

L’alcalde de la localitat posa en valor aquestes iniciatives de promoció econòmica, que suposaran una injecció de 40.000 euros en teixit productiu del poble: “la suma dels programes Enlaira Bocairent i Bocairent Emprén permet donar suport tant a les empreses i persones autònomes en actiu com a les que comencen”. A més, Xavi Molina destaca que “totes dues ajudes tenen vocació de continuïtat” i expressa el compromís de l’equip de govern de convocar-les anualment.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí