Bocairent acull la I Mostra de Nanos i Gegants de Conselleria

0
1152
Els Gegants i Cabets es mostraran a Bocairent.

La Mostra arriba a la capital cultural valenciana després de passar per València

La Conselleria d’Eduació, Cultura i Esport organitza la I Mostra de Nanos i Gegants Valencians ‘Xicotets i grans’ a Bocairent dins de les jornades culturals i festives dedicades a les manifestacions de la cultura popular, junt amb el cant valencià d’estil i la música de pols i pua en el marc d’activitats que organitza la Conselleria en la capital cultural valenciana de la Vall d’Albaida.

Les colles que participaran a Bocairent seran les dels pobles d’Ador, Alcoi, Benetússer, Bocairent, Borriana, Daimús i Ontinyent. L’acte està programat per al diumenge 24 d’octubre al matí i consistirà en la plantada de gegants, la ballada de cadascuna de les colles i una ballada final com a comiat.

La Mostra va tindre una primera parada a València el passat 25 de setembre i finalitzarà el seu recorregut el pròxim 31 d’octubre a Alcoi.

Aquesta mostra, que ha estat impulsada mitjançant l’Institut Valencià de Cultura (IVC) amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants, compta amb un cartell dissenyat per l’il·lustrador valencià Manu Garrido.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí