Bétera inicia les obres del nou Insectari per a lluitar contra el cotonet de Sud-àfrica

0
1256
Bétera
Un dels moments de la visita.

«No podem quedar-nos de braços plegats” aquestes són les paraules d’Elia Verdevío, Alcaldessa de Bétera i regidora d’Agricultura, durant la seua visita a les obres del nou insectari municipal que s’està instal·lant en la Base d’Obres. Un espai que comptarà amb tres cambres que permetran augmentar la cria del cryptolaemus per a lluitar contra el cotonet de Sud-àfrica.

Segons indiquen fonts municipals, la línia de l’àrea d’Agricultura és clara “som un municipi eminentment agrícola, el futur dels nostres cítrics passa per donar solucions als nostres agricultors i a Bétera treballem per a fer front a les plagues units”, ha explicat Elia Verdevío. D’ací els esforços que s’estan realitzant per a atendre la gran demanda actual que existeix per part dels agricultors del terme que es veuen desbordats davant l’atac d’aquesta plaga.

Tal i com apunten les mateixes fonts, amb la posada en marxa d’aquest nou insectari, que se suma al ja existent, es redoblen els esforços i ajuda als agricultors de Bétera alhora que s’ofereix una alternativa més ecològica per a combatre la plaga de forma més sostenible i més respectuosa amb el medi ambient.

«Els treballs que s’estan duent a terme consisteixen en l’adequació de l’espai que permetrà el condicionament de les instal·lacions a fi de cobrir les necessitats existents dels insectaris quant a control de temperatura i humitat determinades». Perquè, segons ha manifestat Elia Verdevío, “així donem resposta a un problema que pateixen cada any els nostres agricultors, donant-los l’oportunitat de ser més competitius i d’anar cap a una agricultura més sostenible, tal com demanda Europa”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here