Benissuera recupera el seu Palau que tenia un banc pel fracàs del projecte de fer-lo un hotel de luxe

0
369
Imatge del Palau de Bellvís de Benissuera
Imatge del Palau de Bellvís de Benissuera

El passat dimecres 23 de març en una notaria de la ciutat de Xàtiva es va fer la donació del palau de Benissuera a l’Ajuntament de la localitat. Este palau havia passat a mans de la immobiliària del banc de Sabadell, Solvia, després de la fallida d’un PAI que una empresa havia ideat a la població. En eixe PAI contemplava la possible instal·lació d’un hotel de luxe en el palau, a més de més de 200 cases i un camp de golf. El fracàs del PAI va suposar la fallida de l’empresa i que, arran del crèdit de 800.000 euros, acabara en mans de Solvia.

Com assenyala l’alcalde, Antoni Soler «des de l’ajuntament, en vista de la demanda popular existent i la importància del palau per al poble de Benissuera, es van començar a fer negociacions amb la empresa propietària per a transmetre’ls l’obligació de mantenir i restaurar l’edifici». Les negociacions van dur la proposta de l’empresa de fer una donació del palau sense cap condició, cosa que l’ajuntament va acceptar ràpidament i va suposar una alegria per a la població de Benissuera.

L’ajuntament ja ha començat les negociacions amb la Generalitat Valenciana per tal de fer un projecte de manteniment del que hi ha en este moment per a la qual cosa ja s’ha mantés una conversa amb la directora general de Cultura que ha estat plenament receptiva al problema.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here