Benissa i Teulada-Moraira mostren el seu fons marí amb la nova edició del FotoSub Geas

0
1535
Fotografia submarina d'arxiu d'una edició anterior.

Benissa i Teulada-Moraira mostraran des del pròxim dia 21 de setembre i fins al dia 23 del mateix mes el millor dels seus fons marins gràcies a la celebració de la XI edició de l’Open FotoSub GEAS – VI Copa FASCV, un certamen de Fotografia Subaqüàtica amb un gran prestigi a nivell nacional en el qual Benissa i Teulada col·laboren de manera activa.

La XI edició d’aquest certamen comptarà amb la participació de 50 bussejadors arribats des de diferents llocs del nostre territori nacional, entre els quals destaca la participació de l’actual campió d’Espanya i Subcampió del Món, Yeray Delgado, que competirà amb diversos campions autonòmics i Campions d’Espanya en darrers anys.

Fotografia submarina d’arxiu d’una edició anterior.

L’Open FotoSub GEAS s’ha convertit, durant aquests anys, en una cita obligada per als amants de la fotografia submarina, fet que posa de manifest el nivell i volum de participants que viatgen fins al municipi any rere any, atrets per la bellesa de la costa benissera i teuladina.

Durant tota la setmana, els participants podran tenir una primera presa de contacte amb el mitjà marí, provant els seus equips abans de la competició i cercant la foto dels fons marins de Benissa i Teulada que els assegure estar entre els primers llocs.

El divendres, a partir de les 20 hores, tindrà lloc en el Saló d’Actes de la Seu Universitària de Benissa la presentació d’aquest XI OPEN GEAS amb l’assistència dels participants al costat de persones representants dels ajuntaments de Benissa i Teulada-Moraira.

El dissabte al matí donarà començament l’Open en les instal·lacions del Club Nàutic de Les Basetes. Després de rebre totes les indicacions per part del jurat, les embarcacions portaran a aquests fotògrafs i fotògrafes submarins als seus punts d’immersió per a aconseguir la postal submarina que molts ja tenen en els seus caps.

El diumenge dia 23 se celebrarà a partir de les 12 h el lliurament de premis en L’Espai La Senieta de Moraira, els assistents podran gaudir de les col·leccions presentades pels participants juntament amb un vídeo amb l’esdevingut el dia anterior.

El Open FotoSub GEAS suposa a més, una oportunitat perfecta d’obrir la riquesa del nostre fons marí a persones que no tenen la capacitat de conèixer-los, generant a més una labor de conscienciació fonamental per al respecte del nostre entorn i les nostres costes.

Cal assenyalar, de manera especial el treball de persones com Juan Alarcón, organitzador del FotoSub GEAS en la promoció d’una activitat que permet donar a conèixer la riquesa i diversitat dels nostres fons marins, tant en el nostre entorn, com fora d’ací.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí