Benissa té el compromís del Ministeri per a millorar les infraestructures de transport de la Marina Alta

0
139
Variant a l'altura de Benissa.

El Ministeri de Foment, amb el ministre Íñigo de la Serna al capdavant, durant la seua visita a Benissa, es va comprometre amb Abel Cardona, alcalde de Benissa, a estudiar un informe de necessitats en infraestructures viàries que el representant municipal li farà arribar en unes setmanes al gabinet del ministre.

La visita del ministre amb motiu de la represa de les obres de circumval·lació de Benissa, va permetre a Abel Cardona posar sobre la taula les deficiències que arrossega la comarca en matèria d’infraestructures. En aquesta trobada, membres de l’equip del Ministeri de Foment van transmetre el compromís del Ministre per tractar de trobar resposta als problemes exposats, accedint al fet que se’ls envie un informe per a ser estudiat i que es realitzen futures reunions de treball.

Cardona ja ha avançat que elevarà aquesta intenció a la Xarxa d’Alcaldies de la Marina Alta, un espai adequat per a poder consensuar aquestes peticions. A preguntes dels periodistes presents, el Ministre ja va avançar que la seua intenció és donar “un impuls” al tren de la Costa per a connectar La Marina Alta amb la Safor, i d’aquesta manera Alacant i València.

En relació amb les obres que ara es reprenen per segona vegada i després de molts anys d’aturada, per a l’equip de govern municipal són una mostra de l’abandó i la despreocupació amb que el govern central ha tractat a aquesta comarca fins al moment, i si bé la represa és una bona notícia, la corporació vol destacar que davant aquest projecte es va a estar especialment vigilants per a evitar, com en el passat, que es donen nous retards, paralitzacions o modificacions que puguen perjudicar l’entorn privilegiat del nostre municipi.

En aquest mateix sentit, l’Ajuntament va anunciar que segons vagen avançant les obres definitives de la variant, es començaran a estudiar alternatives de recuperació que permeten dinamitzar l’entorn de l’actual traçat (avinguda del País Valencià) que travessa la localitat i que té, amb aquestes obres, l’oportunitat de convertir-se en un espai recuperat per al comerç i la vida social del municipi.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here