Benissa reforçarà el servici postvenda de l’Oficina de Turisme amb una subvenció de l’AVT

0
1444
Oficina de Turisme.

Benissa rebrà una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT) per reforçar el servici postvenda de l’Oficina de Turisme i per sufragar les despeses de l’auditoria de seguiment de la certificació del SIG de les platges, cales i passeig ecològic.

El DOGV núm. 8351 de 31 de juliol de 2018 va donar a conèixer la resolució de concessió de l’ajuda dirigida a les entitats locals de la Comunitat. Concretament, l’ajuntament de Benissa ha rebut dues subvencions per als següents projectes.

Per una banda, l’Auditoria de seguiment de la certificació dels sistemes de gestió integral de platges, cales i passeig ecològic. Acció subvencionada en un 60%, amb un total de 871,20 €.

Per altra banda, trobem el projecte de millora del servici postvenda en l’oficina Tourist Info Benissa Platja mitjançant la contractació d’un informador turístic des de l’1 d’agost al 31 d’octubre. Acció que també ha sigut subvencionada en un 60%, amb un total de 3.721,04 €.

Per la seua part, Fernando López Corsi, regidor de Turisme, assenyala que “l’obtenció d’aquesta subvenció ens ajuda en el nostre objectiu i compromís de mantenir les dues oficines de turisme de Benissa obertes de manera permanent, tot l’any, en aquest cas, reforçant el servei d’estiu i podent així, ampliar horaris especialment en l’oficina de la platja, la que més atencions realitza durant la temporada alta”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí