Benissa proposa la Pilota Valenciana com a un dels temes dels Cursos d’Estiu de la Seu Universitària

CaixaBank - MyBox

0
1160
Un dels moments de la reunió.

L’ajuntament de Benissa vol promocionar l’esport i la Pilota Valenciana a tots els nivells possibles. I més si juga en casa. En aquest cas, Xavi Tro, regidor d’Esports, ha engegat un projecte comú vinculat amb la Universitat d’Alacant. Es tracta d’un acord de col·laboració perquè Benissa i el departament d’Esports de la Universitat d’Alacant treballen conjuntament per tal de crear un nou Curs d’estiu adreçat a estudiants, professionals i aficionats relacionats amb el món de l’esport, i de manera especial amb la pilota valenciana i el trinquet.

Darí Escandell i José Antonio Martínez, del Secretariat de Promoció Esportiva de la Universitat, varen rebre a Xavi Tro i al tècnic d’Esports, Pere Tent, qui ja els transmeteren una bona predisposició per dur endavant aquesta nova proposta.

En paraules de Xavi Tro, la reunió va ser molt positiva. “Hem encetat un vincul entre aquest secretariat de la Universitat, que recordem que te seu pròpia a Benissa, i li estem donant forma a un projecte de col·laboració entre dels dos departaments d’esports de la UA i l’Ajuntament, segurament en forma de curs d’estiu a celebrar a la Seu Universitària de Benissa”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here