Benissa procedirà a electrificar el pou de Benimallunt per millorar el subministrament d’aigua a tot el terme

0
1127
Pou de Benimallunt.

L’ajuntament de Benissa, després d’un complex procés de negociació i contractació per a portar avant la iniciativa d’electrificar el pou de Benimallunt, va signar la setmana passada el contracte per a donar llum verda al projecte.

Actualment, l’acord aconseguit permetrà l’electrificació del pou i amb això l’aportació de nous recursos hídrics que milloraran el subministrament d’aigua a tot el terme municipal. Això suposarà millorar considerablement la qualitat i quantitat del servei prestat al municipi.

No obstant això, després d’aconseguir l’acord, des de l’Ajuntament insisteixen en la necessitat de continuar mantenint polítiques d’estalvi i reducció del consum d’un recurs limitat.

Xavi Tro, regidor del Cicle Hídric, recalca en què “tot i que es millora el servei, des de l’Ajuntament seguim amb la nostra campanya continuada de consum responsable i conscient, sempre sabedors que l’aigua és un bé escàs i limitat i recordant que vivim en una zona amb recursos hídrics escassos i amb llargs episodis de sequera”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí