Benissa prepara un pla d’actuació municipal en les tres àrees d’organització, serveis i ciutadania

0
546

L’executiu de Benissa planteja una tardor intensa, a través de diverses actuacions municipals. Les accions desenvolupades dins del programa ‘Viu l´Estiu a Benissa’, amb presència en tot el municipi i amb una clara finalitat de promoció cultural, social i econòmica, han sigut solament un exemple d’aquest nou estil de governar. I es tracta d’una de les més de 40 accions que s’estan realitzant en aquests mesos de gestió per part del nou equip de govern.

Altres accions a destacar han sigut l’obertura de diversos espais museístics, l’inici del pla de participació MOU Benissa, els “bons” resultats esdevinguts després de la nova regulació i gestió de l’Escola d’Estiu, Menut Esport que ha sigut un èxit augmentant el número de participants respecte l’any passat, la creació de nous procediments per a treballar a Benissa Impuls o l’adequació de diverses infraestructures esportives, sense oblidar la reorganització de l’estructura funcional de l’Ajuntament, que ja està generant una major eficiència i productivitat.

Ajuntament de Benissa.

Tal com estava previst, l’anàlisi de la realitat de Benissa ha ajudat a detectar importants manques que han de ser escomeses i atallades durant aquest nou curs polític, mesures que han de permetre millorar les infraestructures i serveis essencials, però que també han d’anar destinades a millorar els serveis a la ciutadania en matèria com a serveis socials o neteja.

Amb la celebració del primer ple ordinari després de l’estiu marca el moment en què comencen a fer-se efectives moltes d’aquestes accions, si bé, la limitació pressupostària derivada de l’anterior gestió municipal limita considerablement el grau d’actuació municipal, un fet que s’ha aprofundit davant les contínues negatives dels partits de l’oposició (PP i el regidor Isidor Mollá) a l’hora d’aprovar els pressupostos de 2017. L’equip de govern de Benissa ja va lamentar que després de nombroses reunions mantingudes amb els membres de l’oposició i després d’expressar la seua ferma voluntat d’arribar a acords, aquests no s’han dut a terme, tornant a mostrar l’oposició una clara voluntat per paralitzar l’acció política.

Una intenció que en cap cas ha impedit que es porte endavant un Pla d’inversions 2017 en el qual destaquen els contenidors soterrats en el Passeig Dolors Piera, uns nous vàters públics en el Parc Dolors Piera, l’asfaltat de camins en zones rurals i zona costanera, la construcció d’una gatera, l’adquisició d’un camió per al Departament d’Obres o el llançament d’un pla d’ocupació.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here