Benissa posa en marxa els treballs per a incorporar els primers banys públics autorentables i adaptats de la Marina Alta

0
968
S'ubicarà a la cantonada oest del parc infantil de la Glorieta de Dolors Piera.

El govern local ha anunciat mitjançant un comunicat de premsa que ja fa uns dies que han començat les obres per dotar d’un bany públic adaptat i accesible a persones amb diversitat funcional en Benissa.

S’ubicarà a la cantonada oest del parc infantil de la Glorieta de Dolors Piera, entre les escales i el carrer Pare Andrés. Aquesta proposta respon a necessitats històriques de les persones usuàries del parc i, en general, de la plaça.

Es tracta d’una cabina prefabricada de bany autorentable (s’autorrenta i higienista després cada ús) i també antivandàlic. Mari Carme Ronda, regidora de Mobiliari Urbà, explica que aquest tipus d’instal·lació és habitual en ciutats i poblacions europees, i també del nord d’Espanya.

En el cas concret de Benissa, la regidora indica a més que «espera que abans de finalitzar el mes de febrer estiga en ús el bany públic, una reivindicació de fa temps per part de les mares i pares que utilitzen l’espai del parc amb les seues filles i fills, i en general, per a totes les persones, que a més no generarà cap molèstia al veïnat i establiments adjacents, ja que compleix amb tota la normativa vigent, tant nacional com europea”.

La instal·lació suposa els primers banys públics al nucli urbà de Benissa i els primers autorrentables en la Marina Alta, sent Benidorm la població més propera en adaptar uns banys amb aquestes característiques.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí