Benissa incorpora un servei nocturn del Benibús ‘a demanda’ per festes a partir d’aquest divendres

0
858
Benibus 2019.

El Benibús inicia aquest divendres el servei de transport amb horaris especials que inclouen serveis nocturns, coincidint amb les festes patronals en Honor a la Puríssima Xiqueta. D’aquesta manera, totes les persones interessades podran fer servir aquest servei públic a partir d’aquest divendres, 26 d’abril, a les 12 hores.

Els horaris, que es poden consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament o en el suport informatiu (mupi) situat al Passeig Dolors Piera, presenten viatges nocturns des del divendres 26 fins al 30 d’abril, i divendres 3 de maig, amb eixides des de la parada del centre de Benissa (Tourist Info) a les 3 i a les 5.30 h de la matinada. El Benibús en horari nocturn ofereix el sistema en proves de ‘parada a demanda’, podent indicar parades concretes al conductor en el trajecte de Benissa centre fins a la zona costanera, els dos principals nuclis del poble.

En la resta de trajectes hi haurà servei a les 12 h i en distints horaris, tenint en compte els actes festius programats. El Benibús connectarà el nucli urbà de Benissa amb les parades habituals: la partida Benimarco, i les urbanitzacions de la zona costanera de Benissa (concretament amb parades en Baladrar, Càmping Fanadix i la platja de la Fustera).

Després de les festes, el Benibús oferirà servei durant les dates estiuenques, a partir del 31 de maig i fins al 29 de setembre. Finalment, es destaca que el servei comptarà amb plataforma per a facilitar l’accés a persones amb necessitats especials de mobilitat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí