Benissa finalitza la instal·lació d’un nou enllumenat Led a la zona costanera

0
654
Nou enllumenat Led a la zona costanera.

L’ajuntament de Benissa ha finalitzat la instal·lació del nou enllumenat en la zona costanera del municipi, concretament a La Fustera i a Altamira. L’actuació, que ha comptat amb un pressupost de 32.768 euros mitjançant una ajuda de la Diputació d’Alacant, suposa una important millora, tant en la qualitat de l’enllumenat com en l’eficiència energètica d’aquest, en haver-se emprat tecnologia Led d’última generació.

Amb la instal·lació i posada en marxa de manera imminent del nou enllumenat, l’ajuntament de Benissa espera reduir considerablement l’import de la factura assignat a aquesta partida.

Manuel Juan, regidor d’Urbanisme i de la Zona Costanera, indica que “aquestes inversions responen a demandes que hem detectat necessàries en enllumenat, asfaltat i en serveis generals, al mateix temps que s’ofereix un servei molt més d’acord amb les necessitats traslladades per les veïnes i veïns de l’entorn afectat en les distintes reunions obertes que hem realitzat”.

En paraules de Xavi Tro, responsable d’Obres i Serveis, “aquesta actuació, unida a altres realitzades recentment entorn la zona costanera, permeten anar reduint la bretxa existent entre aquesta zona i el nucli urbà del municipi, posant-nos al dia en les inversions que mereix i li pertoca a la nostra zona costanera, massa vegades oblidada, injustament, per governs anteriors”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here