Benissa destina més de 346.000 € d’ajudes del SERVEF per a contractar a 22 joves 

0
767

L’ajuntament de Benissa rebrà més de 346.000 € per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), dins del Programa de subvencions destinada a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals (EMCUJU) i el Programa de subvencions per a la contractació de persones joves per entitats locals (EMPUJU). Aquestes ajudes estan dirigides a joves majors de 16 anys i menors de 30, i a Benissa suposen la contractació de 22 persones durant 12 mesos i amb jornada completa.

Concretament, a Benissa precisen de persones per a realitzar tasques administratives en diferents departaments municipals i a nivell tècnic en els departaments d’Urbanisme i Medi Ambient, Comunicació, Igualtat i Turisme (EMCUJU) i Personal per a obres i serveis públiques, consergeria i per a la realització de tasques administratives a nivell auxiliar en l’àrea de la Biblioteca (EMPUJU).

Ajuntament de Benissa.

Per tant, poden prendre part en el procés de selecció les persones menors de 30 anys que posseïsquen alguna de les titulacions afins als departaments i àrees descrites. És imprescindible estar inscrits en les oficines del SERVEF i formar part del programa de Garantia Juvenil. Des del Departament de Recursos Humans assenyalen a les persones interessades en la inscripció que poden dirigir-se a les oficines del SERVEF a Calp o bé agafar cita per a la inscripció en el CREAMA de Benissa. El termini d’inscripció finalitzarà el pròxim 8 de juny.

En els últims mesos, el consistori ja ha comptat amb 6 persones dins del programa Avalem Jove Plus (SERVEF), i ara inicia el procés per a poder incorporar a 22 noves persones a través d’aquestes ajudes procedents de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’ajuntament de Benissa continua treballant per a adherir-se a futurs programes de foment de treball per a persones de qualsevol edat que estan en l’atur. A més, el consistori oferirà per segon any consecutiu el Pla d’Ocupació Local, que l’any passat va contractar a 6 persones.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here