Benissa desenvolupa noves actuacions per consolidar l’estructura de les Escoles Velles

0
700
Actuacions a les Escoles Velles.

La recuperació de les Antigues Escoles Graduades de Benissa, (també conegudes como les Escoles Velles) continua endavant amb noves actuacions per adequar estructuralment l’edifici.

Concretament, en aquesta nova fase, segons informen fonts municipals, està procedint-se a la demolició de tabiqueria i els sostres de canyís, reforçant el forjat, les terrasses planes i la bòveda de l’escala. També es rehabilitaran zones deteriorades dels murs i altres tasques complementaries.

Després de la licitació i adjudicació en un procés obert, aquestes obres tenen un cost de 232.700 € (IVA incluit), sent el preu d’eixida en més de 285.000 (IVA incluit), destacant la reducció del cost en més de 50.000 € i també la reducció en el termini d’execució.

“Es tracta d’unes obres iniciades a principis de febrer que continuen el seu procés de reacondicionament, permetent consolidar un espai que travessava per un profund procés d’abandó i deterioració, malgrat ser un espai emblemàtic de Benissa al convertir-se, en la seua època, en la primera escola pública de l’entorn pròxim a Benissa”.

Les obres que s’han realitzat en els últims mesos estan permetent restituir la coberta, desmuntant l’actual amb la recuperació de l’estructura de fusta i teules i el posterior muntatge amb un reforç de l’estructura i la introducció d’un panell aïllant i tela asfàltica.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here