Benissa compta amb el nou servei de platja canina des d’aquest estiu

0
1273
S'habilita la cala de La Llobella com a zona de bany i espargiment per als gossos.

Benissa habilita una de les seues cales, en concret la cala de La Llobella, com a zona de bany i espargiment per als gossos. L’acord es va aprovar per unanimitat per la junta de govern el passat mes de juny, en resposta a una demanda històrica de les persones usuàries amb mascotes que tenien la necessitat d’accedir a un espai de platja amb els seus animals.

D’aquesta manera, l’ajuntament de Benissa, igual que altres poblacions costaneres, ha elaborat una ordenança d’ús de la cala per a aquelles persones que estiguen interessades a gaudir d’aquest servei. Aquest document presenta drets i obligacions que la persona propietària de l’animal haurà de complir, subjecta a les condicions de seguretat, higièniques, sanitàries i de convivència ciutadana.

Entre altres normes de conducta destaca que la persona propietària caldrà ser respectuosa amb els animals i dur-los nugats; si el gos pertany a una raça potencialment perillosa, haurà de dur boç obligatòriament. A més, l’animal disposarà de passaport veterinari i targeta d’identificació en regla que portarà la persona propietària. També és important remarcar que, igual que en la resta del terme, és d’obligació arreplegar els excrements de les mascotes i dipositar-los a les papereres. Totes aquestes normes queden arreplegades en cartells ubicats en la mateixa cala i que la persona usuària podrà consultar.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here